Hlavní obsah

Liv Tylerová se vdala

NEW YORK

Hollywoodská herečka Liv Tylerová si vzala svého dlouholetého přítele, zpěváka Roystona Langdona. Manželský slib si snoubenci dali 25. března při soukromém obřadu ve vile v Karibiku. S odvoláním na hereččinu mluvčí o tom na svých stránkách informuje BBC.

Foto: Michael Bradke - Techmania Science Center

Děti a nejen ony by se prostřednictvím nové expozice měly dozvědět, jak vzniká zvuk, jak jej lze vnímat a seznámit se s různými pohledy na hudbu.

Článek

Pětadvacetiletá Tylerová se za svého o pět let staršího přítele vdala po tříleté známosti. Royston Langdon je zpěvák skupiny Spacehog. Liv Tylerová se proslavila zejména rolí ve filmu Bernarda Bertolucciho Svůdná krása.

Její zatím poslední rolí je elfka Arwen v trilogii Pán prstenů režiséra Petera Jacksona. Liv je dcerou známého rockového zpěváka skupiny Aerosmith Steva Tylera a bývalé modelky Bebe Buell. Langdon žije v současné době ve Spojených státech, ale pochází z anglického Yorkshiru.

Snoubenci se vzali v ústraní a bez rodiny či přátel. Pro ty uspořádají příští měsíc malou recepci v New Yorku, kde žijí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám