Hlavní obsah

Liv Tylerová chce pózovat nahá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Sedmadvacetiletá kráska z filmové ságy Pán prstenů Liv Tylerová prohlásila, že má v úmyslu nafotit sérii vlastních aktů, až se jí letos v zimě narodí první děťátko. Těhotná hvězda je prý přesvědčena, že právě takový úmysl ji bude nejlépe motivovat a stimulovat k tomu, aby svou postavu po porodu uvedla co nejdříve do původního stavu.

Foto: Jiří Smutný

Ilustrační snímky jsou z otevření Africké vesnice 4.10.2014

Článek

Hereččin manžel, rockový hudebník Royston Langdon se prý na to tváří všelijak a nejraději by asi byl, kdyby Liv zvolila poněkud konvenčnější způsob terapie. Proto jí také nabídl, že jí raději zaplatí osobního trenéra atletiky.

Liv a Royston se brali loni v březnu po dvouleté známosti. Liv je dcerou 56letého frontmana rockové skupiny Aerosmith Stevena Tylera a 51leté bývalé modelky Bebe Buellové.

Do světa filmu vstoupila v roce 1994 rolí ve snímku Němý svědek. Objevila se i v Armageddonu, ale světový věhlas jí přinesla až elfka Arwen v trilogii Pán prstenů.

Reklama

Související články

Liv Tylerová se vdala

Hollywoodská herečka Liv Tylerová si vzala svého dlouholetého přítele, zpěváka Roystona Langdona. Manželský slib si snoubenci dali 25. března při soukromém...

Výběr článků

Načítám