Hlavní obsah

Linda Finková někdy chodí bez kalhotek

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačku a herečku Lindu Finkovou nadchla současná nabídka spodního prádla v obchodech. Doma již má mnoho různých souprav rozličných barev od černé přes červenou až po modrou. Všechny ráda zajímavě kombinuje.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

"Dávám přednost značkovému prádlu a zhruba jednou za čtvrt roku sortiment měním," sdělila Linda Finková a prozradila, že ačkoliv má ve skříni plno podprsenek a kalhotek, někdy si spodní prádlo záměrně nevezme.

"Když mám hodně obtaženou sukni a vezmu si pod ni kalhotky, tak to vypadá divně, je to lepší bez, ale na druhé straně se nebráním tomu, vzít si v zimě klidně i bombarďáky," usmála se.

V namáhavé roli zhubla

Linda Finková, která nyní ztvárňuje proradnou Mylady v novém muzikálu Tři mušketýři, se skoro celou dobu na jevišti pohybuje jen v prostém body a závojíčku. Zima jí ale rozhodně není. "Já jsem tak zpocená, že bych potřebovala ventilátor."

Prádlo, v němž na jevišti zpívá a tančí, není sice moderní, ale přesto se jí velice líbí. Je jednoduché, bavlněné a uzpůsobené tomu, aby se v něm cítila při maximálním hereckém a tanečním výkonu dobře a pohodlně. Linda měla sice zprvu obavy, aby v tak výjimečném kostýmu nebyl vidět každý špek jejího těla, o němž se domnívala, že bu mu prospěla lehčí dieta. Nakonec se ale hladověním trápit nemusela, zhubla kvůli náročné roli.

"Jsem konečně velice štíhlá. Recept je jednoduchý. Málo jím a hodně se hýbu. Ráno vypiju jogurt a pak celé dopoledne tancuju, odpoledne si dám lehké jídlo, výjimečně i knedlíky, a večer zase tancuju. Na nohou mám strašně vysoké boty, musím pořádně zvedat nohy, dávat dobrý pozor, nic neodbývat," přiblížila své pracovní nasazení Finková.

Reklama

Související články

Krásky při zkouškách Tří mušketýrů trpí

Premiéra muzikálu Tři mušketýři v Divadle Broadway se nezadržitelně blíží, a tak se naplno zkouší. Všechny tři alternantky půvabné a intrikánské Milady, Monika...

Výběr článků

Načítám