Hlavní obsah

Letadlo aplaudovalo vyvedení pasažérky bez roušky

Novinky, Jakub Štěpánek

Netradiční podívaná se ve čtvrtek naskytla cestujícím na v letadle společnosti Frontier Airlines na cestě ze Cincinnati do Tampy. Jedna z cestujících si odmítla nasadit roušku, což vyústilo ve vyvedení rebelky z letadla. Ostatní cestující zákroku aplaudovali.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovaná žena porušila nenasazením roušky pravidla aerolinek a nedbala ani upozornění palubního personálu. „Madam, musíte si nasadit roušku, kterou jsme vám dali,” upozornila stevardka cestující. Odpovědi se však nedočkala, žena stevardku zcela ignorovala, jak dokazuje video z paluby, které natočil muž sedící o jedno sedadlo dál.

Ani po dalších výzvách nechtěla cestující přistoupit na předpisy aerolinek. Když se rozhodla stevardka odejít a poradit se s ostatními členy personálu, dočkala se od dotyčné cestující vulgárního oslovení, což se ukázalo být jako poslední hřebíček do rakve.

„A dost, prosím opusťte letadlo. Takhle se mnou nemůžete mluvit. Při zakoupení letenky jste s našimi pravidly souhlasila, teď je porušujete,” oznámila stevardka.

Žena v letadle zfackovala vlastního manžela. Odmítal roušku

Cestování

Pak už věci nabraly rychlý spád. Do letadla přišla ochranka, která rebelující ženu i s jejím kufrem vyprovodila z letadla ven, což ostatní cestující ocenili potleskem.

Jak později uvedla mluvčí aerolinek, žena se dostala na černou listinu a s Frontier Airlines už nikdy nepoletí. Letadlo ani přes incident nenabralo zpoždění a do Tampy dorazilo na čas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám