Hlavní obsah

Leoš Mareš si líbání pod rozkvetlým stromem ujít nenechal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátor a zpěvák Leoš Mareš o sobě tvrdí, že s chutí dodržuje veškeré tradice, zvláště pak ty příjemné. Proto se svou přítelkyní Monikou Poslušnou 1. května vyrazil do kvetoucího sadu, i když jinak lásce dává přednost v domácím pohodlí.

Článek

"Květen je můj nejoblíbenější měsíc v roce. Všechno krásné je před námi. Prázdniny, léto a dovolená. První máj je svátek lásky, který mám moc rád, takže líbání pod rozkvetlým stromem si rozhodně nikdy nenechám ujít," svěřil se Leoš, který tvrdí, že teplo je to nejlepší afrodiziakum.

"Obecně si myslím, že v teplých měsících a na dovolených třeba v hotelových pokojích je ideální atmosféra pro lásku. Je to prostředí, které působí moc hezky."

O španělských muškách a povzbuzujících jídlech a nápojích prý četl jen v časopisech. Nikdy nic podobného nezkusil, už proto, že je přesvědčený, že to nepotřebuje. Nelákají ho ale ani teplé meze a láska v přírodě.

Připravuje se na otcovskou roli

"Má rád své pohodlí," prohlásil s tím, že záleží na každém, co mu vyhovuje nejlépe. V Leošově případě prý určitá touha po pohodlí zřejmě už souvisí s věkem.

Vše nasvědčuje tomu, že idol dívčích srdcí a milovník rychlých kol se pomalu chce usadit a zodpovědně se připravuje na roli otce. Jeho fanynky zpráva o těhotenství Poslušné údajně nijak nezaskočila. "Nedostával jsem milostné dopisy ani předtím, takže žádná změna, " prohlásil moderátor.

Mareš se na miminko už těší, ale jak se bude jeho potomek jmenovat, zatím se svou přítelkyní Monikou neřeší. Ani se nerozhodl, zda bude přítomen u porodu. "To rozhodně nevím. Uvidíme podle toho, jak se budu momentálně cítit," zamyslel se Mareš.

Reklama

Související témata:

Související články

Leoš Mareš je ranní ptáče

Raper Leoš Mareš, český idol dívčích srdcí, si střihnul svou první filmovou roli v pátém pokračování legendárních Básníků režiséra Dušana Kleina, které mají...

Leoš Mareš měl opět nehodu

Osmadvacetiletý zpěvák a moderátor Leoš Mareš opět havaroval. Jeho červené ferrari nezvládlo zatáčku u Českých Budějovic, když podle svědků telefonoval....

Leoš Mareš se rozloučil s volantem

Moderátor Leoš Mareš, proslavený zálibou v luxusních automobilech, nesmí od pátku usednout za volant. Od stejného dne běží také desetiměsíční zkušební lhůta,...

Výběr článků

Načítám