Hlavní obsah

Leoš Mareš se rozvádí, jeho žena odhalila milenku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Leoš Mareš (33) přiznal odloučení s manželkou Monikou. O rozvodu prý ale zatím nemůže být řeč. Popřel, že by za rozchodem stál někdo třetí. Jeho žena s ním ale nesouhlasí. Rozvod prý rozhodně bude a jeho důvodem je moderátorova milenka, Dívka Šumavy 2008 Gabriela Dvořáková (22).

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Leoš Mareš v doprovodu manželky Moniky Poslušné.

Článek

Leoš Mareš v úterý na plese v Obecním domě přiznal, že se na čas s manželkou rozcházejí. Jde ale prý jen o odloučení, rozvod se nekoná. "Chceme zkusit žít bez sebe a uvidíme, co dál. Zatím se nerozvádíme a předesílám, že za naším rozhodnutím nestojí nikdo třetí," řekl Mareš.

Jeho manželka Monika je ale jiného názoru. "Rozvádíme se. Leoš tuším od prosince 2008 má milenku Gábinu Dvořákovou. Pořád jsem tehdy doufala, že to pravda není. Asi jsem to ani nechtěla vědět vzhledem k tomu, že jsem byla těhotná. Nechtěla jsem dlouho vidět pravdu," prozradila deníku Aha Monika.

Potvrdila tak spekulace médií, která už více než rok informovala o novém vztahu moderátora s modelkou Dvořákovou.

Medializace vztahu Gabriele, která v roce 2008 vyhrála titul Dívka Šumavy, velmi pomohla i pracovně. Nedávno fotila v Dominikánské republice titulní stranu pro časopis Playboy a modelingové nabídky se hrnou.

Monika Marešová se syny Jakubem a Matějem zůstávají v luxusním bytě na pražském Smíchově za 70 miliónů korun. Moderátor se stěhuje do bytu v pražském Braníku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám