Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio se zranil během filmování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MAPUTO

Herec Leonardo DiCaprio utrpěl ke konci týdne lehké zranění nohy během natáčení snímku The Blood Diamond v Mozambiku. Hollywoodská hvězda pak v pátek odletěla na lékařské vyšetření do Jihoafrické republiky.

Článek

"Bylo to jen drobné zranění. Normálně běžel a přitom se to stalo," řekl filmový novinář Robert Harris. Do nemocnice s ním prý letěli zejména proto, aby se ujistili, že je vše v pořádku. Teď už prý může DiCaprio bez potíží pokračovat v natáčení.

Jednatřicetiletý idol dívek si pobyl v nemocnici dle její mluvčí pouhé dvě hodiny. DiCaprio se pak měl už hned v sobotu vrátit do hlavního města Mosambiku, aby nebylo natáčení pozastaveno na dlouho.

Reklama

Související články

Leonardo DiCaprio má novou přítelkyni

Proslýchá se, že se hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio schází s mlaďounkou herečkou Lindsay Lohanovou, informoval o tom v pondělí server Femalefirst.

Leonardo DiCaprio se loučí s hračkami

Tvrzení, že muži nejsou ničím jiným než velkými dětmi, se rozhodl dát na frak herec Leonardo DiCaprio (31). Příslušnost ke zralým a dospělým jedincům hodlá...

Výběr článků

Načítám