Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio má novou přítelkyni

Proslýchá se, že se hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio schází s mlaďounkou herečkou Lindsay Lohanovou, informoval o tom v pondělí server Femalefirst.

Článek

Pár spolu údajně oslavil vstup do nového roku půlnočním polibkem. Setkali se totiž na silvestrovské party v nočním klubu Prive v Miami.

Dvaatřicetiletý herec má s devatenáctiletou herečkou v plánu odletět do New Yorku, navštívit jeho matku Dinu, která je také jeho manažerkou a zároveň si udělat krátké prázdniny.

"Leo a Lindsay chtějí jet na loď a podívat se do Karibiku ještě před tím, než Lindsay začne točit svůj další film s Chapter 27," řekla serveru Femalefirst jejich společná kamarádka.

Nosil jí do nemocnice čokoládu

Lohanová, známá například z filmu Mezi námi děvčaty, byla na začátku roku hospitalizována v nemocnici kvůli opakovanému astmatickému záchvatu a herec ji prý pravidelně navštěvoval. Britskému deníku Daily Star Sunday prozradil zdroj z nemocnice: "Leo ji navštěvoval každý večer. Vždy vešel tajně zadním vchodem, přes hlavu měl kapucu, aby ho nikdo nepoznal."

"Hodně jí pomáhal, aby to v nemocnici zvládla. Přinášel jí dárky a čokoládu, bylo na ní vidět, že jí to zvedá náladu," řekl dále zdroj z nemocnice.

Svatba s Gisele se nekonala

Leonardo DiCaprio se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní modelkou Gisele Bündchenovou v listopadu minulého roku. Několikrát plánovali svatbu a DiCaprio si stále nebyl jistý, jestli je už dost zralý na to zavázat pouze jedné ženě. Svatbu proto neustále rušil a nakonec se pár rozešel úplně. Nyní už herec plánuje prázdniny s mladičkou herečkou.

Reklama

Související články

Leonardo DiCaprio koupil ostrov v Karibiku

Americký herec Leonardo DiCaprio se stal majitelem překrásného ostrova v Karibiku. Informoval o tom ve středu na svých internetových stránkách britský deník...

Leonardo DiCaprio chtěl za autogram peníze

Ze svého stádečka si může zřejmě odepsat "božský" Leonardo DiCaprio (30) přinejmenším jednu obdivovatelku, která se na něj při náhodném setkání na chicagském...

Výběr článků

Načítám