Hlavní obsah

Láska Kocurové a Rosického stále více kvete

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Když se Radky Kocurové během finálového večera soutěže o Miss ČR 2003 ptali, co bylo na její roční funkci 2. vicemiss nejlepší, odpověděla, že možnost podívat se na mezinárodní soutěž Miss Europe, jež se konala v Libanonu. Novinkám ale přiznala, že asi nejvíc štěstí jí přineslo seznámení s přítelem Tomášem Rosickým. Jejich láska je prý stále větší.

Foto: archiv Valachy

Ve Švestkovém koloniálu nebudou chybět ani švestkové knedlíky. V jejich pojídání se na Trnkobraní tradičně soutěží.

Článek

Jako studentka si jednou do školy přinesla časopis, na jehož první straně byla fotka jednoho z nejlepších českých fotbalistů, Tomáše Rosického. To ovšem tehdy Radka nevěděla. Věděla jenom, že se jí ten "kluk" líbí, a tak svým spolužačkám řekla: "Holky, tak s tímhle jednou budu." O pár let později se tak stalo při akci, kde se všechny tři loňské vítězky fotily se sportovci.

O mladém páru koluje v médiích spousta nepravdivých informací. Jednou je úspěšný a dobře placený fotbalista Rosický prohlašován za lakomého s tím, že Radka za ním do Německa musí jezdit autobusem a sama si platit jízdenky. Podruhé se rojí spekulace o rozchodu, či Radčině stěhování do ciziny.

Radka Kocurová v rozhovoru pro Novinky připustila, že by jí v případě pracovní nabídky nevadilo vycestovat do zahraničí, ale zároveň dodala, že se taková možnost zatím nenaskytla. "Zaručené" informace, že bude pracovat v Německu, aby byla Tomáši Rosickému více nablízku, jsou prý nesmysl. Kromě toho, že se dvojice zatím dohromady stěhovat neplánuje, si Radka pořídila v Praze nový byt. S jeho koupí jí pomohl tatínek.

Kocurová se díky Rosickému změnila

Loňská 2. vicemiss si myslí, že se za poslední rok změnil.: "Hlavně jsem se změnila díky Tomášovi. Zbavila jsem se naivity. On měl s médii už dost zkušeností, a tak mě naučil, abych nebyla ve vztahu k nim tak naivní," prohlásila. 

Vztah modelky a fotbalové hvězdy prý stále více kvete. "Teda aspoň z mé strany je to stále silnější," svěřila se Radka Kocurová. O zásnubách však pár rozhodně neuvažuje. "Myslím, že není potřeba takhle spěchat, vždyť jsme hrozně mladí," prohlásila.

Zamilovaná Radka byla smutná, že kvůli zápasu nemohl Tomáš Rosický přijet na letošní vyhlášení Miss ČR a dělat ji během slavnostního večera společnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám