Hlavní obsah

Lady GaGa se odhalila pro Vogue v bikinách vytvořených z masa

– New York
Novinky, Jakub Kynčl

Neuběhne měsíce, ve kterém by se populární zpěvačka Lady GaGa nepokusila něčím šokovat. Tentokrát pobouřila všechny militantní vegetariány. Pro přebal magazínu Vogue totiž zapózovala v bikinách vytvořených ze zvířecího masa.

Foto: Profimedia.cz

Lady GaGa na přebalu japonského Vogue.

Článek

Další kauza, která si spolehlivě razí cestu předními stránkami společenských listů celého světa. A Lady GaGa to dobře ví. Před jejím blížícím se turné po Evropě si nemůže přát nic lepšího - obří reklama zdarma, ba naopak ještě s obdrženým honorářem, který jí magazín vyplatil.

Není to dlouho, co světem proletěl snímek, na kterém Lady GaGa pózuje nahá pro zářijové číslo magazínu Vanity Fair a už se autorka hitu Poker Face odhaluje znovu. Objeví se totiž částečně odhalená i na přebalu japonské mutace Vogue. Na sobě má pouze výrazně červenou rtěnku a masové bikiny.

Foto: Profimedia.cz

Lady GaGa na přebalu japonského Vogue.

Syrové maso strategicky umístěné na intimních partiích zakrývá vše, co by neměly oči nezletilých vidět. Lady GaGa navíc pro magazín přiznala, že byla vždy tak trochu extrém, co se oblékání týče.

Je vážně nemocná, tvrdí její bývalý manažer

Zpěvačce tak v poslední době kazí pověst asi jen bestseller jejího bývalého manažera koncertů Davida Ciemnyho: Poker Face: Vzestup a vzestup Lady Gaga (The Rise and Rise of Lady Gaga). V ní se totiž píše, že herečka sama sebe často nezdravě trápí hladem.

Někdy má prý období, kdy do sebe cpe sladkosti a nezdravá jídla pak odmítá jíst i týdny, jen aby se vešla do svých kostýmů. Jen v roce 2009 kvůli tomu musela být prý šestkrát hospitalizována.

"Když říkám, že byla nemocná, tak mám na mysli fyzicky i psychicky," uvedl David Ciemny pro britský Radar Online.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám