Hlavní obsah

Kylie Minogue už slyší tikot biologických hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australskou zpěvačku Kylie Minogue děsí biologické hodiny, které neúprosně tikají. Pětatřicetiletá krasavice by si proto co nejdříve ráda pořídila potomka.

Foto: Alena Kiedroňová

Iveta Strnadová se na setkání s řemeslem vrací potřetí

Článek

Zpěvačka lituje, že se dosud nestihla zhostit mateřských povinností a že se neusadila v dlouhém a šťastném manželství, jaké mají její rodiče Ron a Carol, kteří spolu žijí již 37 let.

"Spoustu let na ně koukám a jsou pořád spolu, pořád zamilovaní. Jeden druhému šíleně chybí, pořád se drží za ruku a mazlí se. Jsou pro mě tím nejlepším příkladem a trochu mě bolí, že tohle nebudu nikdy mít, že moje šance už jsou pryč," prohlásila Kylie.

Zajímavý vztah

Kylie od loňského února žije s francouzským hercem Olivierem Martinezem, ale pár o případných plánech na svatbu nemluví. Odlišnost národností prý dělá jejich vztah velmi zajímavým.

"Můžeme dělat úplně obyčejné věci a u něj mi budou najednou připadat docela exotické nebo zábavné nebo k naštvání. Je to úžasné," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue není schopna se sama najíst

Dost již bylo napsáno o hvězdných manýrech, přesto si hollywoodské star neustále vymýšlejí další perličky, aby bylo čemu se podivovat. Rozpustilá Kylie Minogue...

Kylie Minogue - bohyně homosexuálů

Ačkoli nenechává popová hvězda s nejkrásnějším pozadím Kylie Minogue žádného muže chladným, přesto je bohyní zvláště ve světě gayů. Svůj status ikony...

Výběr článků

Načítám