Hlavní obsah

Kylie Minogue se ještě letos vdá

PAŘÍŽ

Osmatřicetiletá australská zpěvačka Kylie Minogue se po vyhraném zápase s rakovinou nejen vrací na pódium, ale rozhodla se také co nejdříve vdát. Ženichem, jak prozradila v rozhovoru s britskými novináři, je pochopitelně její francouzský přítel Oliver Martinez.

Článek

"Po celou dobu, kdy jsem se léčila, stál věrně po mém boku a dokázal, že je správným mužem nejen pro slunné dny, ale i chvíle nepohody," zdůvodnila volbu zpěvačka. Na otázku, kdy se svatba bude konat, odpověděla, že čím dříve, tím bude raději, ale určitě se uskuteční ještě letos.

Sama uznává, že vyčerpávající léčba po nemoci ji zanechávala často tak unavenou a rozrušenou, že už si v určitých chvílích byla jistá tím, že se na pódia už nikdy nevrátí. Proto je pro ni nadcházející svatba událostí více než příjemnou.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue překonala rakovinu

Australská popová hvězda Kylie Minogue podle lékařů zdárně překonala rakovinu. Šestiměsíční terapii označili francouzští odborníci za úspěšnou.

Kylie Minogue zvažovala ukončení kariéry

Zpěvačka Kylie Minogueová se během svého boje s rakovinou ocitla v takových depresích, že zvažovala svůj úplný odchod ze světa hudebního showbyznysu.

Výběr článků

Načítám