Hlavní obsah

Kylie Minogue zvažovala ukončení kariéry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Kylie Minogueová se během svého boje s rakovinou ocitla v takových depresích, že zvažovala svůj úplný odchod ze světa hudebního showbyznysu.

Článek

Popová hvězda je na cestě k úplnému uzdravení poté, co jí byla diagnostikována s rakovinou prsu v červnu loňského roku. Dokonce prý i začala s natáčením nového alba.

Sama však uznává, že vyčerpávající léčba ji zanechávala často tak unavenou a rozrušenou, že už si v určitých chvílích byla jistá tím, že se na pódia nikdy nevrátí.

"Uvažovala jsem nad tím, že bych se stáhla do malého domečku a všechno to vzdala, ale stále se snažím dívat kupředu. Nerada se ohlížím do minulosti. Vždy jsem žila momentem, sama vám lépe než většina lidí, jak může něco zcela nečekaně přijít a vším vám to pořádně zamíchat."

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue překonala rakovinu

Australská popová hvězda Kylie Minogue podle lékařů zdárně překonala rakovinu. Šestiměsíční terapii označili francouzští odborníci za úspěšnou.

Kylie Minogue už dorůstají vlasy

Popová hvězda Kylie Minogueová (37) ve středu představila veřejnosti snímky, které svědčí o úspěšném boji s nádorem. Na internetové stránce...

Výběr článků

Načítám