Hlavní obsah

Kvůli vibrátoru evakuovali policejní stanici

South Lake Tahoe

Kalifornští policisti si užili v dubnu skutečně horkou chvilku. Hrůzu z bombového atentátu u nich na stanici vystřídaly pocity ztrapnění a záchvaty smíchu. Vše začalo v půl páté ráno, když hlídka přivezla na policejní stanici šedesátiletého muže, jenž stál v zákazu parkování a měl u sebe drogy. Dotyčný chtěl policisty postrašit a tvrdil jim, že z jeho kalhot trčící ovládání vibrátoru je elektrická rozbuška bomby.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Muži zákona okamžitě evakuovali stanici a přivolali pyrotechniky. Jenže domnělou po domácku vyrobenou rozbuškou bylo „jen“ ovládaní vibrátoru, který měl Steven Ferrini v konečníku a jímž si při stání na dálnici Highway 89 zřejmě působil rozkoš.

„Chtěli jsme mu předmět z konečníku nechat vyjmout v nemocnici, ale on nám začal vyprávět, že umí vyrábět bomby a zacházet s výbušninami,“ přiznal mluvčí policie v South Lake Tahoe. Po tomto ujištění muži zákona okamžitě kontaktovali pyrotechniky a vyhlásili poplach s evakuací celé policejní stanice.

„Experti na výbušniny ale vyjmuli z těla jen vibrátor a zjistili, že je zcela neškodný,“ dodal policejní mluvčí. Ferriniho pak zavřeli do vazební věznice za ilegální držení metamfetaminu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám