Hlavní obsah

Kvůli neposlušnému psovi zbil manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indka si za odložený mobilní telefon vysloužila od svého chotě bití. Její muž si totiž přečetl textové zprávy, v nichž si žena stěžovala na jejich neposlušného psa. Ind se však domníval, že píše právě o něm, napsal místní deník Gulf News.

Foto: Jana Vančatová

Chrám v Karpaczi připomíná spíše pohádkovou architekturu než kostel.

Článek

"Ničí nábytek. Byt je kvůli němu neustále zaneřáděný. Nedávno se stal velmi neposlušným a nezbedným," psala Indka v jedné esemesce svým kamarádkám.

Když se pak šla vykoupat, její mobil zazvonil. Manžel na hovor nejprve odpověděl a po jeho vyřízení si začal pročítat její odeslané textové zprávy. Narazil i na citovanou esemesku v domnění, že si manželka stěžovala právě na něj.

"Neposlouchá mě. Nechutná mu jídlo, které mu dávám," dočetl se Ind, který byl navíc v podnapilém stavu. Pomlouvání za zády jej rozčílilo, až začal svou ženu mlátit.

Bitka se nakonec řešila u soudu. Muži byla vyměřena pokuta ve výši v přepočtu asi 20 500 korun.

Reklama

Související články

Němci našli novou závislost - na esemeskách

Komunikace prostřednictvím krátkých textových zpráv se u Němců čím dál častěji mění v závislost. Tvrdí to jeden německých psychiatr, který odhaduje počet...

Nové mobily odhalí zápach z úst

Mobilní telefon vybavený pachovým detektorem vyvinula německá telekomunikační firma Siemens, která chce produkt co nejdříve uvést na trh.

Výběr článků

Načítám