Hlavní obsah

V baru si půjčil mobil a skončil ve vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Obyvatel Itálie, který si vypůjčil mobilní telefon, aby zavolal své matce, následně strávil deset dnů za mřížemi. Policie jej totiž podezírala, že je nebezpečný drogový pašerák. V úterý o tom informovala italská média.

Foto: Glena Rauerová

Tříkrálový koncert Gospel Generation ve Vratislavicích

Článek

Sergio Bernia, který žije v Corno na severu země, se nacházel v baru, kde požádal hosta, aby mu půjčil mobil. Netušil však, že přístroj je napojen na policii, která byla na stopě místnímu gangu drogových dealerů.

Vyšetřovatelé podle vytočeného čísla nejprve vyhledali jeho matku. Později jejího syna zadrželi v podezření, že tvoří součást zločinecké bandy.

Soudce Casera Tacconi nakonec dospěl k závěru, že došlo k nedorozumění. Proto rozhodl o Italově okamžitém propuštění z vězení.

Reklama

Související články

Němci našli novou závislost - na esemeskách

Komunikace prostřednictvím krátkých textových zpráv se u Němců čím dál častěji mění v závislost. Tvrdí to jeden německých psychiatr, který odhaduje počet...

Nové mobily odhalí zápach z úst

Mobilní telefon vybavený pachovým detektorem vyvinula německá telekomunikační firma Siemens, která chce produkt co nejdříve uvést na trh.

Výběr článků

Načítám