Hlavní obsah

Kvůli dokonalé fotografii riskovala život, od jisté smrti ji zachránil kořen stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oregon, USA

O neuvěřitelném štěstí může hovořit žena, která na procházce v americkém Oregonu spadla a zůstala viset nad devadesátimetrovým srázem. Hasičům se ji podařilo zachránit a neutrpěla žádná zranění.

Foto: Twitter Corbett Fire

Žena visící na útesu na kořeni stromu

Článek

Žena si v pondělí vyšla na procházku kolem vodopádu Multnomah Falls v americkém Oregonu společně se svým synem. Oblast byla zasněžená a zřejmě bylo na trase i náledí.

Když se žena pokoušela pořídit fotografii, uklouzla a spadla asi 10 metrů z útesu, kde se jí povedlo zachytit se za kořen stromu. Pod ní byl podle odhadu hasičů devadesátimetrový sráz.

Naštěstí šla po chvíli okolo skupinka lidí, která přivolala pomoc. Jeden z členů skupiny jí spustil krátké lano, které jí pomohlo bezpečněji se držet nad propastí do příjezdu hasičů.

Muž spadl z hradeb na pražském Vyšehradě

Krimi

Ti ji ze svízelné situace vyprostili a žena kromě šoku vyvázla bez újmy. „Bylo to velké, velké štěstí,“ komentoval situaci Rick Wunsch ze sdružení místních hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám