Hlavní obsah

Kuchařová na Miss World září, v bikinách byla druhá

– SOPOTY

Miss ČR 2006 Taťána Kuchařová skvěle zabodovala v první dílčí soutěži na Miss World 2006 v Polsku. Ve velice důležité disciplíně Miss bikiny vybojovala druhé místo (zvítězila Venezuelanka a na bronzové příčce se umístila dívka z Indie), což jí zajišťuje výbornou pozici v dalších bojích o titul nejkrásnější dívky světa.

Článek

Kuchařová nikterak neskrývala radost: "Jsem opravdu dojatá a pokládám to za obrovský úspěch," řekla po vyhlášení česká kráska. V porotě Miss bikiny zasedla nejvýznamnější část poroty, jež vybrala ze 126 dívek těch dvacet nejlepších, které se předvedly na molu na pláži v Sopotech.

"Všechno se odehrávalo ve velkém shonu, ale na to jsem zvyklá z přehlídek. Moc hezké bylo, že nám holky, které neprošly do top 20, fandily a dělaly krásnou atmosféru před molem," pochvalovala si atmosféru Kuchařová.

Taťána je mezi dívkami středem pozornosti prý i mimo soutěže. Jako jednu z mála jí lidé z poroty i realizačního štábu oslovují vlastním jménem a nikoli jménem její země, jak je jinak běžně ve zvyku. "Je to příjemné a lichotí mi to. Pamatují si mě a to už snad něco znamená", usmívá se Miss ČR 2006. K dobrému umístění by jí mohla pomoci také výborná znalost angličtiny. 

Reklama

Související témata:

Související články

Korunka Miss byla vydražena za 600 tisíc

Jen pár hodin směla nová královna krásy Taťána Kuchařová nosit na hlavě korunku, kterou si vydobyla ve finále soutěže Miss České republiky. Na korunovačním...

Výběr článků

Načítám