Hlavní obsah

Kravitz: Kidmanová mi byla inspirací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Devětatřicetiletý zpěvák Lenny Kravitz se poprvé od prosincového rozchodu s Nicole Kidmanovou k jejich zmatenému vztahu veřejně vyjádřil v rozhovoru pro magazín Gala. Posteskl si, že krátký poměr vypadal sice romanticky, realita však byla odlišná.

Foto: archiv NPÚ

Takhle zámek vypadal mezi válkami

Článek

Kravitz prozradil, že šestatřicetiletá Kidmanová mu byla inspirací k jeho zamilované písní Lady. "Bohužel, náš příběh neskončil tak dobře jako skladba," poznamenal smutně hudebník. "Realita není natolik romantická."

Přestože Kravtiz po rozchodu vypadal, že mu odloučení vůbec nevadí, přiznal, že ho přeci jen alespoň částečně konec vztahu citově zasáhl. "Ano, jsem trochu smutný. Je to škoda, ale musí se jít dál," zdůraznil. "Život nekončí, protože se zavřou jedny dveře," poznamenal.

Lásku rozdává

Kravitz rovněž připustil, že není lehké se vyrovnat s nálepkou rozverného proutníka, kterou mu přidělila média. "Jsem hodný kluk, šarmantní, který může dát mnoho lásky. Ale je těžké se mnou žít."

Kidmanová se s Kravitzem začala stýkat loni v srpnu. Nejprve svůj vztah skrývali, začátkem prosince Tom Cruise, hereččin bývalý manžel, jejich lásku potvrdil. Již po pár dnech však vyšlo najevo, že Lenny Nicole nikdy nemiloval a jen ji využíval k posílení vlastní slávy.

Reklama

Související články

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Kravitz využíval Kidmanovou

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před...

Výběr článků

Načítám