Hlavní obsah

Kráska a zvíře

ČTK,
LAS VEGAS

Novou přítelkyni si našel čtyřicetiletý zpěvák americké rockové skupiny Red Hot Chili Peppers Anton Kiedis, jenž dlouho bojoval s drogami. Stala se jí třicetiletá německá top modelka Heidi Klumová. V neděli sledovala z boku vyprodané vystoupení slavné skupiny v Las Vegas.

Článek

Už předtím lasvegaský Review Journal potvrdil, že mezi hosty skupiny se v Hard rock hotelu se vedle Christiny Aguilery objevila právě Klumová. Dvojice byla také viděna v Beverly Hills, jak si zkouší diamantové prstýnky.

O Vánocích podle německého listu Bild Am Sonntag Kiedis letěl 10 000 kilometrů, aby se představil rodičům Heidi, kteří trávili dovolenou v Jižních Tyrolích. V témže penzionu už Heidi několikrát strávila dovolenou se svým manželem, kadeřníkem Rikem Pipinem.

Rozešla se s ním po pěti letech koncem loňského listopadu a ještě letos se po vzájemné dohodě a bez jakýchkoli sporů chtějí dát rozvést.Pipin však byl údajně rozchodem zaskočen, protože v jejich vztahu nebyly žádné problémy a ještě v půlce prosince rozhod popírala i tisková mluvčí Klumové.

Reklama

Výběr článků

Načítám