Hlavní obsah

Koupili dům po členech drogového kartelu. Překvapení na sebe nenechalo čekat

Novinky, nčs

Pořádné překvapení zažila americká rodina, která se přestěhovala do nového domu v Arizoně. Jak se ukázalo, nemovitost zřejmě patřila členům drogového kartelu, což mají dokazovat objevy učiněné při rekonstrukci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Osmnáctiletá Anabell Mickelsonová se přestěhovala se svou rodinou do nového domu a na sociálních sítích se neváhala pochlubit zvláštními objevy. První podivnou věc zaznamenala, když jedno ze zrcadel nešlo sundat a bylo v jedné rovině se stěnou. Podle mladé Američanky se má jednat o falešné zrcadlo.

Z omylu se jí snaží vyvést řada diskutujících, kteří Anabell osočují z pátrání po senzacích. Test falešného zrcadla je přitom prostý. Stačí položit prst na zrcadlo a zjistit, zda je mezi prstem a odrazem mezera.

Anabell si však stojí za svým. Je totiž pevně přesvědčená, že v domě žili členové drogového kartelu a při rekonstrukci dům vydal část jejich tajemství. Kromě údajného falešného zrcadla byly objeveny dráty a kabely, které prý sloužily k napájení bezpečnostních kamer, kterými se to v haciendě hemžilo. Nebo se členové drogového kartelu zkrátka rádi dívali na televizi?

Kdepak, Anabell tvrdí, že bezpečnostní kamery sloužily mimo jiné ke kontrole hostů, kteří se účastnili pravidelných divokých večírků. Na party se tak dostali opravdu jen vyvolení. Informaci o bujarých oslavách potvrdili Anabell sousedé.

V podkroví na nové majitele čekalo další překvapení. Neobyčejně mnoho nainstalovaného osvětlení by mohlo svádět k myšlenkám, že se v domě pěstovala marihuana, na dvorku mělo být dokonce v minulosti zakopáno větší množství hotovosti.

Zlomí se jeho kletba? Dům, v němž žila Whitney Houstonová, je na prodej

Jak bydlí VIP

Na záběrech, které zveřejnila na TikToku, se za zvuku snad nejohranějšího songu současnosti pokoušejí její přítel a dědeček odhalit další tajemství drogového kartelu, nicméně nachází jen zazděné dřevěné skříňky. Ty sice mohly sloužit k uskladnění drog, stejně tak tam ale mohl mít domnělý arizonský Escobar vystavenou fotografii z dovolené.

Tak či tak, video si vysloužilo na sítích velkou pozornost, získalo přes 120 tisíc „lajků” a další tisíce komentářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám