Hlavní obsah

Klokan sestřelil cyklistku, ta nehodu odskákala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklou nehodu, při níž došlo ke střetu cyklistky s klokanem, zachytila v pátek kamera připevněná na řídítkách jednoho z členů cyklistické skupiny nedaleko města Boonah v australském státě Queensland. Podle deníku Daily Mail si žena ze srážky se zvířetem odnesla zranění kolena a ramena.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cyklistku srazil k zemi klokanVideo: AP

 
Článek

Incident se odehrál na odlehlé silnici asi 100 kilometrů západně od města Gold Coast. Sedmičlennou cyklistickou výpravu vedla cyklistka známá jako Rebecca, před kterou se z křoví náhle vynořil klokan a narazil přímo do ní.

Na záběrech je viditelné, jak se zvíře snaží přeběhnout silnici, ale naráží do Rebeccy, která ihned padá k zemi. Klokan po střetu naopak letí vzduchem a s dopadá přímo na nohy, načež z místa nehody odskáče.

„Už předtím jsme na obou stranách cesty viděli klokany. Ti na levé straně odskákali pryč, ten napravo však stále čekal, aby se k nim mohl přidat. A to byl právě ten moment, kdy se připletl Rebecce do cesty,“ svěřila se serveru news.com.au další z cyklistek Helen.

Cyklisté ihned zavolali záchrannou službu, která ji následně převezla do nemocnice. Podle Daily Mailu utrpěla částečné vykloubení ramenního kloubu. „Byla propuštěna ten samý den odpoledne s několika stehy na koleni a závěsem ramenního kloubu,“ dodala Helen.

Reklama

Výběr článků

Načítám