Hlavní obsah

Kelly Osbourneová cumlala kodeinová lízátka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kelly Osbourneová nepřestane šokovat. Dcera amerického rockera Ozzyho Osbournea má za sebou v jedenadvaceti letech závislost na drogách i několik psychických zhroucení. Nyní prozradila, že dokonce vybízela kamarády, aby jí nosili její největší pochoutku - kodeinová lízátka.

Článek

"Jela jsem na drogách asi od svých třinácti let. Myslím, že závislost na drogách je forma genetické nemoci. Můj otec byl závislý, můj bratr rovněž. Kdybychom ale měli rakovinu, nikdo by se na nás spatra nedíval," míní Kelly.

"Nutila jsem své kamarády, aby mi dávali taková ta kodeinová lízátka, co se dávají starým lidem, kteří umírají a jsou už příliš nemocní na to, aby mohli polykat prášky.

Závislost na drogách je prý jen ošklivá nemoc

Když jsem se zbavovala závislosti na drogách, nemohla jsem jíst, jenom jsem pořád zvracela, čůrala a měla průjem, bylo to hodně nechutné. Všechny opiáty se do vašeho těla nasají, a nutí vás to cítit se, jako byste měli vyvrhnout všechny vnitřnosti," svěřila se Kelly britskému magazínu Marie Claire.

Na počátku loňského roku se jedna z hvězd televizní show Osbourneovi přiznala, že závislost na drogách pronásleduje celou rodinu. Otec Ozzy se s drogami potýkal dlouhá léta, matka Sharon ještě poměrně nedávno. A Kelly si myslí, že stejně jako závislost rodičů, i ta její je jen ošklivou nemocí, která zase jednou rod Osbourneových opustí."

Reklama

Související témata:

Související články

Kelly Osbourneová půjde na plastiku

Kelly Osbourneová, dcera britského rockera Ozzyho Osbournea, si zřejmě vezme příklad ze své matky Sharon. Rozhodla se totiž svěřit se do péče plastických...

Výběr článků

Načítám