Hlavní obsah

Kelly Osbourneová půjde na plastiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Kelly Osbourneová, dcera britského rockera Ozzyho Osbournea, si zřejmě vezme příklad ze své matky Sharon. Rozhodla se totiž svěřit se do péče plastických chirurgů poté, co propadla depresím a zhroutila se kvůli své váze.

Článek

Dvacetiletá Kelly, která jde v otcových šlépějích a vydala se také na rockovou dráhu, byla nedávno přijata do nemocnice Las Encitas v kalifornské Pasadeně - údajně kvůli drogové závislosti. [celá zpráva]

Tamní lékaři rovněž určili jako diagnózu deprese podnícené posměchem ohledně jejích bujných křivek, jímž byla zahrnuta v britské televizní talkshow Friday Night moderátora Jonathana Rosse.

Kromě toho na Kelly udělalo velký dojem, jak se vlivem zkrášlujícího chirurgického zásahu změnil nejen vzhled, ale i sebevědomí její matky. A tak už se teď moc těší, až půjde pod nůž plastických chirurgů.

"Až budu trochu starší, taky se nechám zkrášlit. Koukněte na mou mámu, panebože. Vypadá skvěle, když to může udělat ona, proč ne já?" prohlásila přesvědčeně.

Reklama

Související články

Kelly Osbourneová nehodlá držet diety

Za nejhorší, s čím se musí jako známá osobnost potýkat, považuje Kelly Osbourneová neustálé přetřásání své figury. Dcera britského rockera Ozzyho Osbournea,...

Výběr článků

Načítám