Hlavní obsah

Kelly Bundová z Ženatý se závazky se prý vyléčila z rakoviny

New York

Hollywoodská herečka Christina Applegateová je prý po prodělané léčbě rakoviny prsu zcela v pořádku. Mluvčí šestatřicetileté Applegateové, známé především jako přihlouplá Kelly Bundová z populárního seriálu Ženatý se závazky, oznámila hereččiny zdravotní potíže počátkem tohoto měsíce.

Článek

"Jsem zdravá," řekla v pořadu Good Morning America televizní stanice ABC News. "Lékaři všechno odstranili, takže rozhodně na rakovinu prsu nezemřu," citovala herečku agentura AP.

"Byla jsem šílená hrůzou," zavzpomínala Applegateová na verdikt lékařů. "Třásla jsem se jako osika a pak jsem se najednou vzchopila a začala přemítat, co dál. Zeptala jsem se jich: Co teď? Obrátím se na doktora, chirurga, onkologa? Co si počnu?"

Hned prý si dojednala s těmito odborníky schůzku a začala se poohlížet po někom, kdo by ji poučil o makrobiotickém způsobu života. Matka Applegateové trpěla rakovinou prsu i děložního čípku, a herečka je od té doby známou stoupenkyní výzkumu zhoubného nádoru prsu.

Ačkoliv se Applegateová proslavila hlavně seriálem o smolaři Alu Bundovi ze seriálu Ženatý se závazky, cenu Emmy získala za hostující roli v dalším známém seriálu Přátelé, kde vystoupila jako sestra Jennifer Anistonové. Nyní hraje hlavní roli v dalším sitcomu Samantha Who?, kde ztvárnila dívku, která poté, co ji srazilo auto, ztratila paměť. Za tuto roli byla nominována na ceny Emmy a Zlatý glóbus.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová je už zase sama

Herečce Jennifer Anistovové se stále nedaří najít toho pravého. Po Bradu Pittovi se jí rozpadl vztah i s Johnem Mayerem. Ve středu to napsal britský deník...

Výběr článků

Načítám