Hlavní obsah

Když se z kořisti stane lovec. Jelen roztrhnul střelci obličej

Novinky, mšv

S padesáti stehy v obličeji skončil Vincent Saubion. Když byl v lednu na lovu v jihozápadní Francii, pokusil se zastřelit jelena. Zvíře se ovšem při zoufalém pokusu o útěk obrátilo proti němu a zřejmě parožím mu strhlo kus kůže pod okem a kolem nosu. Saubion musel být převezen do nemocnice vrtulníkem, píše server Metro.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž si zřejmě v danou chvíli neuvědomoval závažnost svého zranění, protože na své kolegy naléhal, že s nimi bude pokračovat, přestože mu z ran teklo množství krve. „Připadal jsem si jako opilý, ve skutečnosti jsem měl půlku obličeje pryč,“ uvedl Saubion, který pochází z Baskicka, lokálnímu tisku.

Rozrušení lovci ovšem naléhali, aby nikam nechodil. Muže musel převézt vrtulník do Bordeaux, kde podstoupil operaci. „Jsem vděčný, že jsem navzdory obavám neutrpěl až taková zranění. Nic jsem si nezlomil a cítím se dobře,“ okomentoval muž incident, o němž média informovala teprve v pátek.

Myslivec ujížděl policii, v kufru auta našli uřezanou jelení hlavu s parožím

Krimi

Navzdory nepříjemnému zážitku chce Saubion v budoucnu v lovu pokračovat. „Jsem do toho zapálený a k lovu přistupuji s respektem, stejně tak k majitelům, kteří nás nechávají lovit na svých pozemcích,“ uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám