Hlavní obsah

Kdo přijel v bikinách, natankoval na benzínce zadarmo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

S lákavou nabídkou přišla jedna čerpací stanice v ukrajinském Kyjevě. Kdo přijel v sobotu v bikinách, mohl si natankovat zadarmo. A bylo jedno, zda to byl muž či žena, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kdo měl bikiny, tankoval zadarmoVideo: Reuters

 
Článek

Přesto, že léto už oficiálně skončilo - teploty se tento týden v ukrajinské metropoli pohybovaly kolem 20 stupňů Celsia, na benzínce to vypadalo jako někde na pláži. Někteří řidiči a řidičky v bikinách už rovnou přijeli, někdo se svlékl až na místě. Odměnou za to byla plná nádrž paliva zdarma.

„Přináší to pozitivní emoce. Léto definitivně skončilo, už je podzim, konec plavecké sezóny, ale pořád je možné vidět mladé ženy v bikinách,“ řekla Viktoria, jedna z účastnic akce.

„Myslím, že to ženy dělají proto, aby ušetřily. Je to hlavně o penězích, ne o legraci,“ dodala Maria v růžových plavkách.

Nárok na palivo zdarma se přitom netýkal jen žen, ale i mužů. Několik z nich si proto půjčilo titěrné bikiny svých drahých poloviček a vydalo se k čerpacím stojanům.

Cena ropy globálně klesá, Ukrajinci to však moc nepociťují. Země totiž čelí nejvyšší inflaci od roku 1996.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám