Hlavní obsah

Kateřina Brožová začala rybařit už ve čtyřech letech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová začala rybařit už ve čtyřech letech, přivedl ji k tomu její tatínek. Dvacet let se svému koníčku věnovala velmi intenzivně, ale nyní kvůli práci a rodině muselo rybaření ustoupit. Herečka se přesto k rybaření čas od času ráda vrací.

Článek

"Rozhodně se ani zdaleka nepovažuji za profesionála v tomto oboru," řekla herečka k zahájení rybářské sezony na pstruhových vodách. "Poslední dobou na něj mám skutečně málo času, protože jsem se stala maminkou a mám hodně další práce spojené s mou profesí," dodala.

Pokud se dostane k vodě, ráda si Kateřina Brožová nahodí. "Všechno ale dělám postaru tak, jak jsem se to kdysi naučila. Přece jen i v rybaření stejně jako v mnoha dalších oblastech jsou jiné modernější trendy, které se k nám po listopadové revoluci dostaly, ať už jde o styly či návnady, jak ulovit rybu za každou cenu."

To ale není hereččin případ. Pokud si nahodí, tak proto, že u vody stráví podle svých slov příjemný a krásný čas. Se svým otcem jezdila na ryby na Jizeru, na jihočeské rybníky, pstruhy lovili i na potocích. Kateřina Brožová dokonce neváhala nahodit si u moře, když byla na dovolené. "Ale nebylo to tak, že bych k moři pořádala výlety na ryby. Prostě jen náhodně."

Ryby, které herečka uloví, ale pustí. Stejně jako mnozí další rybáři má k vlastnoručně chyceným rybám kamarádský vztah. "Ryby jím, ale jen ty, které sama nechytím," uvedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Kateřinu Brožovou pojišťovny zklamaly

Ačkoli v novém seriálu Pojišťovna štěstí hraje Kateřina Brožová manželku ředitele soukromé pojišťovny, sama podobným institucím nevěří, neboť s nimi nemá dobré...

Kateřina Brožová nemá o Silvestru rozhodnuto

Kateřina Brožová se rozhodla konec roku strávit odpočinkem, příjemným klidem a hlavně společně se svou dcerou Kačenkou. Ať již bude slavná máma podnikat...

Kateřinu Brožovou zmáhá únava

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (38) se v poslední době necítí dobře, je stále unavená a často musí odpočívat. Zatím jí nepomáhá pravidelné cvičení...

Výběr článků

Načítám