Hlavní obsah

Kate Mossová je již od léta vdaná, svou svatbu úspěšně utajila

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Britské topmodelce Kate Mossové se podařilo před světem utajit, že je již více než dva měsíce vdanou ženou. V srpnu si vzala svého přítele a zpěváka a kytaristu skupiny The Kills Jamieho Hince. Ten Mossovou o ruku požádal během oslav jejích 36. narozenin letos v lednu. Dvojice tak podle tradice stačila uspořádat svatbu do roka od zásnub.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová se svým manželem Jamiem Hincem

Článek

Kate Mossová s Hincem chodí od roku 2007, ale za sebou má několik vztahů, z nichž nejvážnější byly s hercem Johnnym Deppem a poté s rockerem Petem Dohertym, kvůli kterému se dlouho nemohla zbavit pověsti kokainové královny. Plavovlasá modelka, pro kterou je tato svatba první v životě, má dceru Lilu Grace se svým bývalým partnerem Jeffersonem Hackem.

Podle britského deníku Daily Mirror se Kate vdala 7. srpna v malém kostelíčku na Sicílii. „Bylo to klidné, ale velice romantické. Kate měla poměrně bouřlivý milostný život, ale uvnitř je to romantická duše. Svatba se plánovala velice opatrně a v tichosti, protože Kate chtěla malou akci, čistou oslavu jejich lásky. Nikdy příliš neuznávala tradice, ale s Jamiem je to v dobrém i ve zlém, tak se rozhodla, že nastal ten správný čas se vzít,“ uvedl nejmenovaný zdroj z modelčina okolí.

Reklama

Výběr článků

Načítám