Hlavní obsah

Kamera zachytila, co dělala dvojčata, když měla spát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senzací se stalo řádění dvouletých bratrů, jenž rozhodně nedbali na večerku a poté, co je jejich rodiče uložili, si udělali vlastní program. Jejich noční eskapády natočila kamera, kterou je rodiče monitorují.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Co dělají dvouletá dvojčata, když mají spát?Video: AP

 
Článek

Dvojčata Andrew a Ryan z New Yorku minulou neděli krátce poté, co rodiče opustili místnost, vylezla ze svých postýlek a usadila se na gauči a jala se konverzovat o čemkoliv, co mohu dvouleté děti považovat za důležité.

Pak malí bratři roztahali po pokoji polštáře a trochu si zacvičili. V tu dobu už je rodiče, kteří slyšeli hluk, tajně pozorovali na obrazovce a po chvíli se rozhodli, že je čas opětovně je uložit.

Moc si tím ale nepomohli, protože Andrew a Ryan si dali repete, jen tentokrát polštáře naházeli do jiné části pokoje. Následovala tedy další, tentokrát už důraznější domluva. Ani to ale nestačilo, nezbední chlapci očividně potřebovali ještě něco dořešit, a tak se usadili na gauči a ještě chvíli si povídali. Pak už sami ulehli do postýlek a usnuli.

„Stalo se to už předtím, asi dvakrát nebo třikrát,“ vysvětlil otec dvojčat Jonathan Balkin v televizním pořadu Today. Z rychlený záznam řádění svých potomků nejprve zveřejnil na Facebooku. Video se začalo rychle šířit a z malých dvojčat udělalo hvězdy. „Nejprve to kolovalo mezi našimi přáteli, pak to oblétlo celý svět,“ uvedla matka chlapců Susan Balkinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám