Hlavní obsah

Kamera odhalila tajné půlnoční hrátky dvouletých dvojčat

Novinky, zkr
New Jersey

Když uložíte malé dítě ke spánku, ne vždy to znamená, že opravdu spí. Své by o tom mohla vyprávět matka dvouletých dvojčat Chelsea Aldersová z New Jersey. Jak odhalila kamera v dětském pokoji, chlapci se pravidelně slézají k půlnočním hrátkám a různým aktivitám.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouletý Greyson v noci přelezl k bratrovi do postýlky, aby se zbavil pyžamaVideo: Caters News, AP

 
Článek

Jednovaječná dvojčata, bratři Greyson a Judah, kteří v dubnu oslavili druhé narozeniny, spí každý ve své postýlce, které mají hned vedle sebe. Nebo alespoň mají spát.

Poprvé Greyson přelezl ke svému bratrovi z čistě pragmatických důvodů. „Začali jsme jim akorát dávat pyžama se zapínáním vzadu, protože se z těch normálních vždycky vteřinu potom, co jsme je uložili do postýlky, svlékli. Myslím, že to byla Greysonova motivace; aby mu Judah pomohl s pyžamem,“ citovala matku dětí agentura Caters News.

Netrvalo dlouho a kluci zjistili, že mohou svá lože opustit úplně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Co dělají dvouletá dvojčata, když mají spát?Video: Caters News, AP

„To bylo hned druhý den. Přišli na to, že mohou oba vylézt, a nejen přelézt z jedné postýlky do druhé,“ dodala Aldersová s tím, že to ale udělali jen párkrát. Pak zřejmě její synové sami vyhodnotili, že tato aktivita není bezpečná.

Zatímco Judah má podle matky svou vlastní hlavu, druhý syn je zase odhodlanější a je s ním legrace. Jednou v noci se tak zase Greyson vypravil za svým bratrem do postele, jenže ten spal.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapci spávají dost často v jedné postýlceVideo: Caters News, AP

Po několika pokusech, kdy mu sednul na hlavu a na záda sice Greyson Judaha probudil, k žádným lumpárnám ho ale evidentně nepřesvědčil. Tak své snažení vzdal, ustlal si v bratrově posteli a usnul na něm. V jedné posteli se prý dvojčata ukládají ke spánku celkem často.

Manželé Aldersovi mají kromě dvouletých dvojčat ještě malou holčičku Summer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám