Hlavní obsah

Kamarádi si koupili los v obchodě s erotikou, vyhráli 2,3 miliardy

Novinky, Jakub Kynčl
Detroit

Štěstí může čekat i na těch nejméně uvěřitelných místech, třeba i v obchůdku s erotickými a sexuálně laděnými knihami a časopisy. Právě v jedné takové prodejně v americkém Detroitu pořídila skupina přátel los, který přinesl výhru 2,32 miliardy korun.

Foto: Profimedia.cz

Skupina přátel si přišla šťastným tipem na obrovské množství peněz. Ilustrační foto

Článek

"Já osobně jsem žádný los nekoupil, koupil ho jeden z členů naší party. Dlouhá léta si pomáháme vzájemně, o vše se dělíme a často i nakupujeme ze společných peněz. Ve skupině mám i několik příbuzných. Avšak kolik lidí se bude dělit o výhru, vám neřeknu. Je nás více než dva a méně než 100, to vám musí stačit," uvedl mluvčí výherců Mike Greer, který loterijní výhru slavnostně přebíral.

Ostatní výherci, všichni žijící stejně jako Greer v Detroitu, si přejí zůstat v utajení. Devětačtyřicetiletý Greer je zaměstnanec v obchodě s digitálními fotoaparáty a kamerami a dušuje se, že on tiket nekoupil a ani nevstoupil dovnitř obchodu pro dospělé. U obchodu je totiž malé výdejní okénko, které umožňuje lidem koupit los, aniž by museli vstoupit dovnitř prodejny.

"Všem je myslím úplně jedno, kde se ten vítězný los koupil. Můžu říci, že část peněz věnujeme církvi. Jsme totiž přesvědčeni, že nám Bůh důvěřuje, že uděláme s penězi správnou věc, a proto nás nechal je vyhrát," uvedl Greer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám