Hlavní obsah

Kaliforňan si nechal upravit uši, aby vypadal jako elf

Novinky, tcs

Šestadvacetiletý Louis Padron touží po jediném – co nejvíce se přiblížit fantaskním bytostem jménem elfové. Do chirurgických úprav svého těla investoval již přes 60 000 dolarů (zhruba 1,3 miliónu korun) a nyní se podle svých slov elfovi přiblížil víc než kdy jindy. Nechal si totiž seříznout uši, aby je měl stejně špičaté jako jeho zamilovaná mýtická stvoření.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si nechal udělat elfí ušiVideo: Caters News, AP

 
Článek

Padron touží po tom stát se elfem již od puberty, kdy našel zalíbení v různých fantasy světech. Zatímco se ale ostatní spokojí pouze s převleky, mladý muž zachází poněkud dál. Zatím už podstoupil plastiku nosu, změnu barvy očí či laserové vybělení pokožky.

Krátce před úpravou uší minulý týden navíc absolvoval výlet do Koreje, kde mu místní specialista přelomil čelisti a následně vytvaroval do tvaru, který se více blíží postavám z anime. Zešpičatění uší tak bylo dalším logickým krokem a Padron si ho nemůže vynachválit.

„Hojení zabere ještě měsíce a měsíce, ale konečně se začínám cítit jako elf,“ prozradil agentuře Caters TV Padron, který doufá, že by si mohl roli sličného elfa střihnout i v připravovaném seriálu ze světa Pána prstenů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám