Hlavní obsah

K ženě, jež se čtyřikrát přestěhovala, se po pěti letech vrátil ztracený pes

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Delano

Dojemného setkání se svým ztraceným psím miláčkem se dočkala Myrna Carrillová z kalifornského města Delano. Ačkoli žena již ani nedoufala, že by svého Shih-tzu jménem Prince ještě někdy uviděla, stal se malý zázrak a psík se po pěti letech objevil u své paničky. Prince k ní našel cestu i poté, co se čtyřikrát přestěhovala.

Článek

Američanka měla Prince od štěněte tři roky, poté se jí ztratil a nikde nebyl k nalezení. Carrillová se mezitím musela čtyřikrát stěhovat, sice pouze v rámci města, ale i tak se obávala, že už k ní její pes případně nebude schopný najít cestu.

„Byla jsem k němu opravdu citově vázaná, často jsem na něj myslela a mluvila o něm, říkala jsem si, zda ho ještě někdy uvidím. Musel se toulat někde po městě,“ sdělila.

Minulý týden se však stal malý zázrak, když se žena vrátila z práce domů, na prahu uviděla stát psa vypadajícího jako její Prince a zpočátku nemohla uvěřit svým očím: „Zdálo se mi, že ho vidím, ale v tu chvíli jsem jen doufala, že si ze mě někdo nedělá legraci,“ obávala se Američanka.

Carrillové chvíli trvalo uvěřit, ale když ještě Prince porovnala s jeho starými fotografiemi, nebylo prý již co řešit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám