Hlavní obsah

Justin Timberlake: nechte Britney na pokoji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvák Justin Timberlake, bývalý milenec Britney Spearsové, vystoupil na podporu této americké zpěvačky. Domnívá se, že by jí veřejnost měla dopřát co nejvíce klidu, aby si mohla vychutnat své mateřství.

Článek

Justin Timberlake volá po tom, aby všichni dali Spearsové pokoj, informoval internetový server Access Hollywood. Zpěváka především rozlítilo, když se dozvěděl, že na internetu kolují fotky jejího syna, k čemuž zpěvačka nedala souhlas.

"Je to šílené. Když dobrý člověk, kterým ona je, přivede na svět dítě, potřebuje klid. Nechte ji odpočívat, nechte na pokoji i jejího synka," uvedl Justin. "V tomhle případě už opravdu byly překročeny hranice," doplnil Timberlake.

Spearsová se už nechala počátkem týden slyšet, že podá žalobu na osobu, která fotky jejího synka na internet dala. Zpěvačka se matkou stala letos v polovině září, dítě se jmenuje Sean Preston.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je matkou, porodila syna

Americká zpěvačka Britney Spearsová se ve svých třiadvaceti letech stala poprvé matkou. Ve středu porodila na klinice v Los Angeles chlapce, informovaly...

Britney Spearsová prozradila synovo jméno

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která se minulou středu ve svých třiadvaceti letech poprvé stala matkou, se rozhodla, jak se její synek bude jmenovat....

Výběr článků

Načítám