Hlavní obsah

Jolieová pustila Farrella k vodě, řádí s Millerem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová zřejmě zlomila srdce svému milenci Colinu Farrellovi. Jeho náruč totiž vyměnila za láskyplné objetí svého bývalého manžela Jonnyho Lee Millera. Hvězda filmu Tomb Raider a její britský exmanžel se podle svědků objímali a líbali v tetovacím salóně v Los Angeles.

Foto: Jana Bečková

Zámek nad řekou

Článek

"Opravdu se k sobě vrátili. Připadají mi jako nerozlučná dvojka," prozradila hereččina přítelkyně.

Jolieová poznala Jonnyho Lee Millera v roce 1994 při natáčení snímku Hackers. Po necelém roce se za něho provdala.  

Oživený vztah

"Angelina na sebe upozornila svým výstupem na svatbě v roce 1995, kdy si krví na tričko napsala Millerovo jméno," prozradil rodinný příbuzný Joliové.

Dlouho jim ale jejich láska nevydržela. Rozvod následoval v roce 1999. "Od svého rozchodu jsou ale velice dobrými přáteli. Spojovala je neuvěřitelná síla, proto se není čemu divit, že když se po letech setkali, neodolali a svůj vztah oživili," dodala hereččina přítelkyně, která byla Angelině a Jonnymu na svatbě.  

S Farrellem si jen užívala

V poslední době soustředila oscarová hvězda veškerou svoji pozornost na hollywoodského bouřliváka Colina Farrella, s nímž se setkala na natáčení historického velkofilmu Alexander.

Jak Farrell její návrat k bývalému manželovi nese, není známo. Podle některých zdrojů ale svůj vztah ani jeden z herců nepovažoval za nic dlouhodobého.

"Zakoukali se do sebe a chtěli si jen užít," řekl jeden z členů štábu filmu Alexander.

Reklama

Související články

Angelina Jolieová přerušila sexuální abstinenci

Je to jen pár týdnů, co Angelina Jolieová, jedna z nejsvůdnějších žen na světě, šokovala své fanoušky prohlášením, že už neměla sex "ani nepamatuje". Rozhodla...

Výběr článků

Načítám