Hlavní obsah

John Travolta plánuje třetí dítě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vcelku jasno má o své budoucnosti hollywoodský herec John Travolta. Se svojí manželkou Kelly Prestonovou, s níž žije již třináct let a mají spolu dvě děti, Ellu a Jetta, plánuje třetí dítě a zároveň chce sepsat autobiografii.

Foto: archiv
Článek

"Manželka sice ještě není těhotná, ale mít třetí dítě jsme pevně rozhodnuti. Určitě se ho už brzy dočkáme," prozradil padesátiletý herec a dodal, že začínají pociťovat samotu. 

"Během dne jsou naše dvě děti ve škole nebo ve školce, takže jsme vlastně sami. Když přijdou domů, jsou raději s kamarády nebo ve svém pokoji, když bydlíme v hotelu, mají také vlastní pokoj. Je na čase začít pečovat o další dítě," řekl s úsměvem Jan Travolta, hvězda filmu Pomáda, který se vyžívá v pilotování vlastního Boeingu 707. V hangáru mu stojí ještě další čtyři menší letadla, s nimž létá kolem celého světa.

Už ho to zcela neuspokojuje. Aby se mezi natáčením, létáním a péčí o děti a manželku nenudil, hodlá začít pracovat na vlastních memoárech. "Nabídla se mi spousta profesionálních spisovatelů, kteří chtěli dát dohromady moji biografii. Myslím ale, že nejsem natolik neschopný, abych nedokázal sepsat do knihy svůj vlastní život," míní hlavní hrdina filmu Pulp Fiction, který letos už natočil tři nové filmy, včetně Okrsku 49.

Představitelé nakladatelství Transworld, které chce biografii vydat, věří, že bude mít Travoltova kniha úspěch. Musí se v ní ovšem podle nich zaměřit na svoji hereckou kariéru a zkušenosti s členstvím v scientologické církvi dát stranou.

Reklama

Související témata:

Související články

John Travolta poletí do vesmíru

Populární hollywoodský herec John Travolta dostal nabídku letět do kosmu, napsal britský list The Sun. "Skutečně mě pozvali do kosmu. Zatelefonovali mi z NASA...

Výběr článků

Načítám