Hlavní obsah

Jennifer Lopezová napravuje svou pověst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se prý v současnosti pokouší o lepší image, kterou jí v posledních měsících pošramotil letošní rozchod s Benem Affleckem, předešlé i následné milostné avantýry a rovněž profesionální neúspěch ve filmové oblasti.

Foto: Dagmar Stehlíková

LU2014

Článek

Latinskoamerická hvězda chce svým fanouškům dokázat, že i ona žije nohama pevně na zemi a je naprosto obyčejná žena s každodenními starostmi, nikoliv žádná diva.

Třiatřicetiletá Lopezová bere změnu od základů -  právě se stěhuje z Los Angeles a míří na Miami. "Její dům je na prodej," potvrdil přítel z jejího blízkého okolí. "Možná si tam koupí byt, aby v něm mohla pracovat, ale trvale tam žít již nechce," upřesnil stejný zdroj, jehož odcitoval internetový server Webindia. 

Hýřila hvězdnými manýry

Hlavní a největší proměna se však má týkat jejího chování. Údajně hodlá skoncovat s extravagantním vystupováním, kvůli němuž si vysloužila pověst rozmarné hvězdičky.

V minulosti například požadovala, aby na hotelovém pokoji byly vždy čerstvé bílé lilie. Nesmělo chybět ani vybavení, na kterém by zpěvačka mohla cvičit. Božská J. Lo má rovněž mlsný jazýček. K její dispozici muselo být vždy kvalitní šampaňské, suši a čokoládový dort.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám