Hlavní obsah

Jennifer Anistonová je zřejmě těhotná

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Jennifer Anistonová a Brad Pitt s největší pravděpodobností očekávají potomka. Překvapivé odhalení provedl magazín People.

Foto: Ludmila Brousilová

Spoustu zábavy si děti užily i během loňských oslav Obecního dne v Horní Lidči

Článek

Herec v rozhovoru pro časopis uvedl, že asi prochází krizí středního věku, ale neobává se jejích úskalí. "Vím, že jednoho dne i u mne dojde k trpkému probuzení, ale nebojím se ho. Mám rád nepoznané. To dává životu smysl."

Synek je asi na cestě

Právě onou nepoznanou oblastí by podle pozorovatelů mohla být jeho nadcházející otcovská role. "Je mi čtyřicet a konečně jsem zjistil, že jako muž už nenapáchám příliš mnoho škod," naznačil a dodal, že "Jennifer se připravuje na novou éru". Zasvěcení z toho usoudili, že dítě je tentokrát skutečně na cestě. Údajně to má být syn.  

V monogamii nevěří

Brad Pitt zároveň překvapil svým postojem k manželskému svazku. "Nejsem přesvědčen, že je skutečně v naší přirozenosti strávit zbytek života jen s jedním člověkem," uvedl herec, který své tvrzení nedávno dokázal milostnými pletkami se svou kolegyní Angelinou Jolieovou, s níž se měl údajně sblížit při natáčení filmu Pán a paní Smithovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Jennifer Anistonová zřejmě podvádí Pitta

Uvolněná atmosféra, která panovala na letošním ročníku Berlinale, údajně narušila harmonický vztah mezi Jennifer Anistonovou (34) a Bradem Pittem (40),...

Anistonová a Pitt uvažují o dítěti

Herecký pár Jennifer Anistonová a Brad Pitt se pečlivě připravují na svého budoucího potomka. Dítě ještě není na cestě a manželé již testovali, zda je jejich...

Výběr článků

Načítám