Hlavní obsah

Japonský obchod s potravinami se hemžil potkany

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské pozdvižení vyvolalo video natočené v jednom z tokijských obchodů řetězce FamilyMart. Kdosi pořídil zpoza zasklených dveří nahrávku, na které se obchod doslova hemží potkany. Vedení řetězce se omluvilo a obchod uzavřelo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Po japonském supermarketu hromadně běhaly krysyVideo: AP

 
Článek

Video, které se minulou neděli objevilo na sociálních sítích, vyvolalo obrovský rozruch: doposud ho zhlédlo více než šest milionů lidí. Autor nahrávky není znám, na video však už zareagovalo vedení řetězce FamilyMart, které přiznalo, že obchod patří jim.

Na záběrech je možné vidět řadu potkanů, kteří prolézají chladící regály s onigiri (rýžové koule zabalené do řasy) a suši, zatímco ostatní hlodavci zkoumají zbytek obchodu.

V pondělí vedení řetězce obchod v tokijské čtvrti Šibuja uzavřelo. „Hluboce se omlouváme za způsobené nepohodlí a nepříjemné pocity,“ stojí v prohlášení řetězce, který po Japonsku provozuje více než 14 tisíc obchodů s potravinami.

Obchod bude deratizován a veškeré potraviny, které se v obchodě nacházely, budou zničeny. Pokud by se snad mohla situace opakovat, zůstane obchod podle vedení společnosti zavřený.

Reklama

Výběr článků

Načítám