Hlavní obsah

Jandovou proslavila až Rodinná pouta

– PRAHA
Novinky, Korzo

Čtyřiadvacetiletá Klára Jandová zaujala v novém seriálu Rodinná pouta v roli Evy Pokorné. Mladá absolventka konzervatoře byla už úspěšná na jevišti jihočeského divadla v Českých Budějovicích i v několika inscenacích pražského Divadla ABC. Také hraje, zpívá a především tančí v představení Tančírna v pražském Kongresovém centru.

Foto: NPÚ, ÚP Sychrov

V lesích ponořen stojí znovuobjevený Grabštejn

Článek

"Mrzí mě, že lidé o Tančírně téměř nevědí. Spíš se na nás přijdou podívat cizinci. Představení je inspirováno slavným francouzským filmem režiséra Eltora Scoly Tančírna. Film jsem viděla. Když byl vypsán konkurz na českou verzi, přihlásila jsem se a roli Holčičky získala. V představení hraje také můj bratr Filip, který se věnuje baletu, a to dokonce mého partnera," řekla Klára Jandová.

Klára je zvědavá na pokračování

Zato televizní seriál je pro diváky skutečnou lahůdkou. "Každý, kdo se mnou teď mluví, chce vědět všechno jenom kolem seriálu Rodinná pouta a báječná Tančírna skoro nikoho nezajímá. Zkrátka seriál je seriál. Pořád ho natáčím."

"Osm dílů se odvysílá, osm se točí, osm scénářů mám v šuplíku. A tak to jde dokola. Přitom každý chce vědět, jak to s mou hrdinkou dopadne, jenomže já to nevím, neví to ani nikdo z tvůrců. Prostě se ten příběh nějak potáhne a uvidí se, kam dojde. Sama jsem na to zvědavá," podotkla.  

Na rodinu nepomýšlí

S budoucností si starosti nedělá. Prý se uvidí, jak ten život půjde dál. "Také bych si někdy chtěla pořídit rodinu, ale teď pro to určitě není ta pravá chvíle. Musím využít všechny tvůrčí příležitosti, které se mi naskýtají. Zatím je všechno fajn, snad to vydrží," konstatovala spokojeně Klára Jandová.

Reklama

Související témata:

Související články

Prima natočí Rodinná pouta

Romantický seriál ze současnosti, který připravuje na jaro příštího roku TV Prima, se bude jmenovat Rodinná pouta. Tématem budou životní peripetie a láska.

Rodinná pouta byla nejsledovanější

Obliba seriálů nadále trvá, první díl Rodinných pout připoutal k obrazovkám 1,7 miliónu diváků, což představuje 39,5 procenta z lidí u obrazovek. Prima může...

Výběr článků

Načítám