Hlavní obsah

Jana Švandová bude babičkou, její syn čeká rodinu v Ugandě

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Jana Švandová bude už za dva měsíce babičkou. Přítelkyně jejího syna Huberta je v sedmém měsíci těhotenství. Na prvního potomka se mladý pár těší v Ugandě, kde oba pracují jako humanitární pracovníci. Švandová tam už 1. listopadu odlétá na návštěvu.

Článek

"Rodit by měla ale partnerka mého syna v Anglii. Má všechno zjištěné a bude mít povoleno odletět v devátém měsíci," řekla Novinkám Jana Švandová.

Herečka se nyní chystá na návštěvu svého syna a jeho přítelkyně, 1. listopadu za nimi odlétá na desetidenní návštěvu do Ugandy. Cestě předcházela řada očkování. "Pojedu tam poprvé, musela jsem absolvovat asi pět očkování včetně žluté zimnice a břišního tyfu a nyní mě čeká ještě braní antimalarik, kterých je ale nedostatek a musí se objednávat," prozradila.

Její syn Hubert pracuje léta jako humanitární pracovník. S matkou jeho prvního potomka se seznámili v Afghánistanu, kde se věnovali stejným projektům. Hubert se pak zamiloval a se svou českou partnerkou se rozešel. S půvabnou Angličankou pak odjeli na další misi do Ugandy. "Po narození miminka brzy odlétají do Pákistánu, kde bude syn pracovat," dodala Švandová.

Kvůli odletu do Ugandy si musela herečka rozložit natáčecí plán nového filmu Školní výlet. Ten se v těchto dnech točí ve spa resortu v Lázních Bělohrad. Švandová ve filmu hraje cvičitelku a také manželku ředitele lázní, kterého ztvární Bořivoj Navrátil.

Herec, který bojuje s rakovinou tlustého střeva, se již nechal slyšet, že jde o jeho poslední filmové natáčení. "Jsem nadšený, že mi manželku hraje právě Janička. Ta role jí padne jak ulitá. Je neuvěřitelné, jak se vůbec nemění a už desítky let vypadá pořád stejně," dodal Navrátil.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám