Hlavní obsah

Jamajčan si pro miliony přišel v masce Darth Vadera

Novinky, tcs

V netradičním kostýmu si přišel vyzvednout výhru v hodnotě 95 milionů jamajských dolarů (zhruba 15 milionů korun) muž z Jamajky, který vyhrál v místní loterii. V obavách o svou bezpečnost neodhalil identitu, zapózoval však jako legendární záporný hrdina z Hvězdných válek.

Foto: Supreme Ventures Group

Muž v masce Darth Vadera si přebírá svou výhru.

Článek

Muž, který byl veřejnosti představen pod pseudonymem W. Brown, si vsadil ve městě May Pen v jižní části Jamajky. Výhru si převzal v kostýmu, což je na Jamajce běžné.

„Bohužel Jamajka není jako jiné trhy,“ posteskla si Simone Clarke-Cooperová, viceprezidentka loterijní společnosti, která loterii Lotto na Jamajce provozuje. „Dělají to, aby se chránili. Neříkáme jim, aby to nedělali, protože jejich bezpečnost je pro nás stejně důležitá jako pro ně,“ vysvětlila.

Díky tomu mohou vznikat opravdu bizarní scény. Darth Vader pózující se šekem na 95 milionů není ojedinělý. Před dvěma lety vyhrála jistá žena, představená veřejnosti pouze jako N. Gray, téměř dvojnásobek (180 milionů dolarů) a výhru si převzala v masce obřího smajlíka.

Excentrická podnikatelka oslavila výhru v loterii po svém

Koktejl

Pan Brown nicméně poskytl krátký rozhovor a podělil se o své pocity. „Život byl vždycky tvrdý. Pocházím z chudé rodiny, někdy jsem si nemohl dovolit navštěvovat školu, protože na to rodiče neměli. Ale řekl jsem si, že mi Bůh jednoho dne pomůže a já pak pomůžu své rodině,“ uvedl šťastný muž.

Dodal, že sází už dvacet let s malými obměnami stále ta samá čísla. O výhru se hodlá šťastný Darth Vader podělit se svými nejbližšími.

Reklama

Výběr článků

Načítám