Hlavní obsah

Jacksonův pohřeb opět odložili, na narozeniny ho nepohřbí

Los Angeles

Pohřeb Michaela Jacksona byl opět odložen. Otec popové superhvězdy Joe Jackson oznámil, že jeho syn bude pochován 31. srpna, tedy o dva dny později, než bylo původně plánováno. Michaelův otec portálu TMZ sdělil, že pohřeb musí být odložen kvůli "záležitostem, které rodina potřebuje zařídit před tím, než Michaela uloží k věčnému odpočinku".

Foto: PHIL McCARTEN, Reuters

Michael Jackson stále ještě na hřbitově Forest Lawn nespočinul.

Článek

Michaelova rodina pohřeb původně plánovala na 29. srpna, což se shoduje s datem jednapadesátých narozenin popového krále. Tuto zprávu jako první oznámil Jacksonův otec Joe a později ji potvrdil i mluvčí Jacksonovy rodiny Ken Sunshine.

Mluvčí dále sdělil, že obřad, který bude určen pouze pro rodinu a blízké přátele, se bude konat v deset hodin místního času v části zvané Holly Terrace ve "Velkém mauzoleu" na hřbitově Forest Lawn Memorial Park.

Hřbitov zdobí repliky Michelangela

Hřbitov leží v blízkosti Los Angeles, v kalifornském Glendale. Mauzoleum je vyzdobeno replikami nejslavnějších prací italského renesančního umělce Michelangela.

Popová ikona bude pohřbena vedle legend stříbrného plátna jako Clark Gable, který byl ve dnech své největší slávy titulován "král Hollywoodu", komici W. C. Fields a Red Skelton nebo Jean Harlowová, sexuální symbol třicátých let minulého století.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám