Hlavní obsah

Jack Nicholson ulovil Kate Mossovou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hollywoodský herec Jack Nicholson (67) opět zabodoval. Zálusk, který měl na třicetiletou britskou topmodelku Kate Mossovou (30), dovedl ke zdárnému konci.

Článek

Jak potvrdili očití svědci intimní večeře v newyorském restaurantu Spice Island, oba její účastníci se výborně bavili a vládlo mezi nimi velké sexuální napětí. Vytvořit je není ostatně pro zkušeného svůdce Nicholsonova kalibru nic nesnadného. Navíc se ani v tomto případě netajil svými konečnými úmysly.

"Existují pouze dva druhy žen. Ty z první skupiny hned chtějí jít se mnou do postele, druhé mi, když se o něco pokusím, okamžitě vrazí pár facek. Doufal jsem, že Kate patří k těm prvním," svěřil se sedmašedesátiletý herec o několik dní později svému příteli.

Viagru běžně nepotřebuje

Předpokládal správně. Poté, co ostře sledovaný pár utišil hlad vybranou krmí, odkráčel do limuzíny, která na ně čekala u vchodu. O tom, co se dělo dál, se ani jeden z protagonistů veřejně nešířil. Pouze lze předpokládat, že se Nicholson nemusel uchýlit o pomoc k populární modré pilulce, neboť, jak sám pyšně tvrdí, "po viagře sahám pouze v případě, že budu pohromadě s více než jednou ženou".

S věkovým rozdílem, jenž v tomto případě činí téměř čtyři desítky let, si Jack Nicholson očividně nijak hlavu neláme. Je totiž přesvědčen, že není na překážku. Zvlášť pokud obě strany touží po tom, aby si spolu pořádně užily.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová už nebude tváří Chanel

Britská topmodelka Kate Mossová přišla o prodloužení lukrativní smlouvy s luxusní francouzskou značkou Chanel. Zástupcům společnosti se prý nelíbí její bujarý...

Jack Nicholson koupil Brandovu vilu

Luxusní vilu hollywoodské legendy Marlona Branda, který zemřel 1. července v Los Angeles na selhání plic, koupil Jack Nicholson, jeho přítel z oboru a soused...

Výběr článků

Načítám