Hlavní obsah

Ivana Gottová čtyřleté dceři Charlottce maluje rty rtěnkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Malá Charlotte Ella Gottová dokázala, že je velká parádnice. Na charitativní akci v drogerii se vrhla k pultu s rtěnkami a maminka, moderátorka V.I.P zpráv na TV Prima Ivana Gottová, musela povinně rtěnky testovat.

Článek

"Většinou než vyjdeme z domova ven, je to náročné. Holčičky se několikrát převléknou. Jsou to parádnice. Mě to trvá chvíli a pak následuje složitý proces s Charlottkou a Nellinkou," řekla Novinkám s úsměvem Ivana Gottová. "Jsou  to prostě parádnice se vším všudy," vysvětlila.

Malou Charlotte Ellu vzala Ivana do jedné pražské drogerie, aby podpořily dobrou věc. Výtěžek z prodeje výrobků půjde na nadaci Naše dítě. Během stejné akce loni se vybralo na děti přes 5 miliónů korun.

Čtyřletá Charlotte Ella okamžitě vyrazila ke stojanu s rtěnkami, a dokud je Ivana na ní nevyzkoušela, odmítala se vzdálit. Po několika pokusech vyhrála růžová barva, která patří k Charlotiným nejoblíbenějším.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám