Hlavní obsah

Issa a Hanychová: Nechodíme spolu, ale....

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sámer Issa (23) a Agáta Hanychová (23) byli opět přistiženi ve velmi důvěrném okamžiku. Stalo se tak na party modelingové agentury Ortiga models, kde se dvojice objevila. Sámer držel Agátu za ruku a celý večer se k ní choval nebývale něžně a důvěrně.

Článek

"Agátu mám rád, ona má ráda mě, ale vztahem bych to rozhodně nenazýval. Možná se občas necháme unést více, než je zdrávo, ale oficiálně spolu nejsme," tvrdil Issa. Podle něj je pravým důvodem, proč jsou teď s vnadnou dcerou Veroniky Žilkové stále častěji k vidění pohromadě, společná práce.

"S Agátou nás teď pojí pracovní povinnosti. Jeden zahraniční klient si nás vybral pro svůj projekt. Zatím ale nechci uveřejňovat detaily. Tajné to sice není, ale nechci být první, kdo pustí podrobné informace o chystaném projektu do médií," naťuknul Issa a stočil tak chytře pozornost od soukromého života k pracovnímu.

Zatímco zpěvák byl poměrně sdílný, Agátě se moc mluvit nechtělo. "Jsme přátelé a navíc je to čistě naše věc," utnula spekulace Hanychová a od té chvíle již na podobné otázky odmítla reagovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám