Hlavní obsah

Instagram Harryho a Meghan pokořil světový rekord

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový účet britského prince Harryho a jeho manželky Meghan na sociální síti Instagram pokořil dosavadní světový rekord v rychlosti, za jakou nasbíral milion sledujících. Informovala o tom Guinnessova kniha rekordů. Milion lidí je začal sledovat po pěti hodinách a 45 minutách.

Foto: Profimedia.cz

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu

Článek

Na druhé místo členové britské královské rodiny odsunuli K-popového zpěváka a na třetí papeže. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si zřídili na Instagramu vlastní účet pod jménem „sussexroyal” v úterý.

Ve středu večer se počet lidí sledujících instagramový účet 34letého prince Harryho a jeho o tři roky starší manželky blížil ke třem milionům. Vévoda s vévodkyní přitom sledovali jen 23 jiných účtů, například některých charitativních organizací či těch, které patří jiným členům královské rodiny včetně královny Alžběty. K čtvrtečnímu ránu sledovaly účet již více než tři miliony uživatelů.

Pro vévodkyni ze Sussexu, která by měla podle britských médií na konci dubna či na počátku května porodit své první dítě, je zřízení účtu návratem na sociální sítě. Před svatbou s princem Harrym v květnu loňského roku totiž někdejší americká seriálová herečka smazala svůj blog i účet na Instagramu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám