Hlavní obsah

Indický mladík otočí hlavu o 180 stupňů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Surat

Stačilo vidět v televizi slavného hadího muže Daniela Browna Smithe a osmnáctiletý Yash Shah z Indie našel smysl svého života. Po dvou a půl letech tréninku si troufá své schopnosti ukázat veřejnosti a doufá v zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Indický mladík otočí hlavu o 180 stupňůVideo: Reuters

 
Článek

Obyvatel města Surat ve státě Gudžarát dokáže otočit hlavu o 180 stupňů a ohýbat končetiny takovým způsobem, že to působí, jako by neměl v těle žádné kosti. Díky tomu si vysloužil přezdívku „gumový muž“.

„Všechno to začalo, když jsem v televizi viděl hadího muže Daniela B. Smithe, nejvíce ohebného muže světa a držitele světového rekordu v Guinessově knize rekordů. To mě inspirovalo a začal jsem to také zkoušet. Pomalu mi to začalo jít a zjistil jsem, že dokážu stejné věci. Dnes se cítím sebevědomý natolik, že se hodlám příští měsíc zaregistrovat do Guinnessovy knihy rekordů,“ troufá si mladík, který nemá žádného trenéra, zkouší vše sám pomocí televize a internetu.

V současné době je držitelem titulu Nejflexibilnější Ind sedmnáctiletý Jaspreet Singh z města Ludhiana v Pandžábu.

Reklama

Výběr článků

Načítám