Hlavní obsah

Ilona Csáková si vybojovala lásku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Ilona Csáková strávila několik dní v Itálii, kde ji ubytovala její přítelkyně. Před řadou koncertů a vystoupení na festivalech si potřebovala odpočinout, proto se jen opalovala a koupala v moři.

Foto: Archiv NCA

K firmám, které prošly genderovým auditem, patřil i NAM system z IT Clusteru.

Článek

Nový model plavek si ale na dovolenou nepořizovala, protože si na ně podle vlastních slov příliš nepotrpí. "Abych se rychle kupovala v nějaké růžové, jak se teď nosí, to tedy určitě ne. Mám dvoje z předcházející sezóny. Ale moje přítelkyně jich má patnáct, tak si je mohu i vypůjčit," podotkla Csáková.

Svatba není na programu

Ilona patří mezi bojovnice, v poslední době si vydobyla svou lásku. "Samozřejmě, že je úžasné, že jsme se vrátili s Lumírem k sobě. Je to záležitost od minulého roku. Lumír Mathé je můj holohlavý přítel a manažer. Jsem šťastná, že jsme zase spolu. Mít kolem sebe lidi, kteří mě mají rádi, je to nejdůležitější," uvedla.

Na vdávání zatím nepomýšlí, ale s jistou ví, že by si ráda pořídila dítě. "Vím, že osudu se někdy musí pomoci, ale jinak věřím, že co se má stát, stane se. Kleopatra byla pro mne osudovou rolí. Jestli mě ještě čeká další podobná báječná příležitost, to se teprve ukáže," uzavřela Csáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám